pondělí 29. července 2013

LadyBox červenec 2013 - "po sloučení"



První box, který mi dovezl doručovatel domů, poté co se dva největší distributoři boxů v ČR sloučili. Čekala jsem opravdovou bombu a nejlepší vydání krabičky co tu kdy bylo, alespoň podle toho co všechno se o tomto vydání napovídalo na internetu.






Výrobky došly v pevné bílé krabičce s růžovými potisky. Krásná jemná, holčičí krabička, která se dokonale hodí ke kosmetickému boxu. Vůbec by mi nevadilo, kdyby se krabičky táhly v tomto duchu.



Jako první věc po otevření se na mě z krabičky smály Cornies s hořkou čokoládou (vzorek – 21,90,-Kč). Což jsou kukuřičné chlebíčky, které většina z Vás určitě zná, já si tyto věci moc nekupuji, jelikož mi nechutnají. Chlebíček zkusím a jestli mi chutnat bude, tak budu jedině ráda. Sprcháč v plném balení Palmolive (250ml – 68,90,-Kč) mi moc radosti nepřidal. Mám takový pocit, že v zimě byly pořád v boxech tělové krémy a v poslední době jsou to zase samé sprcháče. Nejspíš k někomu poputuje, protože už mám tady takových mycích přípravků díky boxům na dva životy dopředu. Jako poslední věc, která mě moc neokouzlila, je sada na úpravu obočí (180,-Kč). Ta je pro mě víc na nic než jakýkoliv sprchový gel na světě:)



I když jsem začala "pro mě" horšími výrobky, teď už se vrhneme na ty, co se mi opravdu líbí. Dostala jsem opravdu krásný odstín rtěnky od Yves Rocher (plné balení - 309,-Kč) a to odstín 72. Rose Halé. Je taková přirozená a na rtech vypadá krásně. Kromě rtěnky se z dekorativní kosmetiky objevil i fix na oči od L´Oereal Paris (plné balení 199,-Kč), který je výrazný a černý. Sice už doma dva fixy v černé barvě mám, ale stejně nevydrží extra dlouho. Takže za další kus jsem určitě ráda.



Co se u nás doma používá několikrát denně, jsou tuhá mýdla. A proto jsem ráda, že jsem ve svém boxu měla poprvé tuhé mýdlo. Přírodní ručně vyráběné mýdlo Libebit (30g - 60,-Kč) jsem dostala v zajímavé vůni cedr a citron. Když už jsme u toho umývání tak tu máme opět spchovou pěnu od Rituals, naštěstí v jiné variantě než jsem měla posledně (50ml – 109,-Kč). Tentokrát je to Tai Chi, která voní čajem.  To mi připomíná, že bych měla alespoň začít používat tu minulou pěnu,  zřejmě si ji vezmu, jak pojedu k moři. K moři si také možná vezmu šampón od i+m Naturkosmetik (cestovní balení 50 ml – 250ml=295,-Kč). Šampon je bez silikónů a sulfátů, takže vlasům určitě neublíží.



 A kdyby se náhodou objevilo něco, co vlasům ublíží, stačí použít masku na vlasy od Macadamia (15ml, 250ml=249,-Kč). Ta se v létě určitě hodí.



Bezva, já jsem za boxík ráda a určitě se mi vyplatil. I když se zbavím sprcháče a té věci na úpravu obočí, jsem pořád spokojená.


Když to takhle půjde dál, nebudu si mít na co stěžovat. Co vy říkáte na tento první sloučený box? Líbí se Vám, nebo byste si ho raději nekupovali?

Teress

čtvrtek 25. července 2013

Dostihy Brno Dvorska

Pády, srážky a zranění koní i lidí. Strach o to, že na Vás nějaký splašený kůň skočí. Spousta adrenalinu, strachu i zábavy. To vše můžete zažít na jediném místě a to na dostizích.

Letos už jsem po druhé navštívila brněnské dostihy Dvorska. Stálo mě to pár chvil přemáháni, protože můj první zážitek, co jsem si z dostihů odnesla, byl příšerný. Skoro celou dobu jsem se klepala u zábradlí a koukala na to, jak všude pobíhají splašení koně, jak jezdí sem a tam sanitky pro žokeje a byla jsem svědkem (to bylo to nejhorší) utracení dvou koní. Viděla jsem velmi zblízka koně s otevřenou zlomeninou nohy, jak pobíhá sem a tam a vůbec neví, co má dělat… Ano, zřejmě jsem stála na opravdu blbém místě.  Nechápala jsem krutost lidí, kteří nad tím vším mávli rukou a vesele se dál bavili a čekali až se z dráhy „odklidí vzniklé následky“ aby se mohlo pokračovat.

Je tohle normální? Není, byla jsem na nějakém extra nepovedeném dostihu. Zřejmě špatná konstelace hvězd. Letos jsem se na dostihy vydala znovu, abych se přesvědčila, že tam běžně koně i lidé nejsou celý v tom lepším případě „pomlácení“.  Počasí se vydařilo. Koupila jsem se sýrové nitě, které přímo miluji. Ono totiž, kromě toho, že se můžete dívat a sázet na dostihy, můžete také obcházet stánky a nakupovat dobroty. Nic jsem si nevsadila, jelikož jsem ani pořádně nepochopila, jak to funguje. Ale s Božským jsme se vsázeli jen tak mezi sebou a možná bych i něco vyhrála. A možná bych taky dost prohrála:). Občas se sice pár žokejů válelo po zemi, ale vždy si zvládli stoupnout a na svých odkráčet. I koníci všichni vypadali velmi spokojeně a to od začátku až do konce. (pozn. Jak mi bylo řečeno, ty koně to prostě baví. A ono opravdu, když se na ně člověk díval, musel jen souhlasit.)

Takové venkovní zábavy se mi moc líbí, být venku na sluníčku a na vzduchu, povídat si a občas se na něco kouknout. V tomto případě na běh koní. Časem ještě budu muset přijít pár věcem na kloub. Například jestli se koním mažou nohy, které si na překážkách omlacují. Ale až na to všechno přijdu a jestli se mi to bude líbit, už nic nebude bránit tomu, abych na dostihy chodila častěji. Jestli jste ještě nikdy na žádném nebyli, doporučuji alespoň jednou na nějaký zajít. Když už nic je to alespoň zajímavý zážitek.

Na Dvorske v Brně budou letos ještě dva a to 7.9. a 28.9. Já na tyhle zřejmě nepůjdu, protože se mi termíny vůbec nehodí. Ale příští rok se na nějakém zase ukážu.


Více informací naleznete zde: http://www.dostihybrno.cz/.  

Teress

neděle 21. července 2013

Zoo Jihlava a nejhorší hambáč v mém životě


Proč když je tak krásně sedět doma, když můžeme jezdit na výlety. Kolem nás je pořád tolik krásných míst, které stojí za to navštívit. Já osobně nejraději obrážím zoologické zahrady, mám moc ráda zvířátka a všechno kolem nich. Samozřejmě nemusím jezdit přímo po zoologických, například různé farmy a krávy, co se pasou na lukách nejsou vůbec k zahození.

Dnes bych Vám chtěla něco málo napsat o zoologické zahradě v Jihlavě. Sice jsem tam byla, před několika lety, ale ráda jsem si tenhle výlet zopakovala i letos. Jihlavskou zoo mám ráda už kvůli jejímu rozpoložení. Je sice malinká, ale celá na rovině, takže krásná a nenáročná odpolední procházka je zde zaručena. Bohužel jsem ji navštívila v době, kdy v ní dělali nové výběhy pro žirafy a další údržbové práce. Takže spousta míst byla rozkopaná. Ale i tak tam bylo k vidění spoustu zvířátek od těch domácích (kozy, králíci, slípky...) až po ty, s kterými se doma běžně nesetkáme (hroch, tuleni, vydry..). Nejvíc času jsme strávili právě u tuleňů, kteří v teplém dni řádili ve vodě. Byl na ně nádherný pohled.

Jak už to bývá tak nám při naší procházce vyhládlo. Velkým nedostatkem této zoologické zahrady je právě občerstvení. Seženete tam opravdu jen pár fastfoodových jídel. Doporučuji raději chvilku vydržet bez jídla a pak si dát jídlo přímo v Jihlavě. Zachráníte si tím nejen Vaše chuťové buňky, ale největší radost z toho bude mít Váš žaludek, kterému tím nezpůsobíte žádné zažívací potíže.

S Božským jsme si dali jídlo v Panda snacku, který se nachází asi v polovině zahrady. Jelikož byl výběr opravdu skromný, dala jsem si hamburger s hranolkama. Nečekala jsem, že dostanu burger jako v nějaké restauraci ale ani jsem nečekala, že mi někdo plácne mini-lančmít do hnusné staré bulky. Ani nevím, co na tom bylo horší. Jestli to mini „maso“ nebo to nechutné pečivo. Ani nevím jak Vám to mám popsat. Představte si teňoulinkou placku něčeho neurčitelného, bez chuti ale se zápachem. A o hranolkách raději ani nemluvím. Opravdu jsem horší hambáč s hranolkama v životě nejedla a to už je co říct. Posuďte sami na fotce. Už podle obrázku to vypadá dost odporně, což jen dokazuje to, že si opravdu nevymýšlím. Ani já ani Božský jsme to sníst nezvládli a jídlo skončilo v koši. Zbytek zoo jsme odchodili s balvanem v břiše, což opravdu není nic příjemného.




Na zoo bych měla krásné vzpomínky, vyšlo nám počasí a všechna zvířata se tvářila sympaticky, bohužel, když si na tento výlet vzpomenu, okamžitě se mi vybaví to odporné jídlo. Což celou zoologickou dost znehodnocuje.


Jak vy se stavíte k fastfoodovým jídlům, které do nás cpou na každém festivalu, akci, u každého hradu nebo zámku, či právě ve zmiňované zoologické zahradě? To je tak těžké udělat například zeleninový salát, nebo na pánvičce osmahnout plátek opravdového masa? A co třeba uvařit brambory, copak je na tom něco nezvládnutelného?

Teress

sobota 20. července 2013

Depilační krém Skin so Soft od Avonu



Letní odchlupení I.


Když začne léto, hledám různé holící alternativy k žiletkám. Jelikož se mi přece jen nechtějí holit nohy každý den, tak se rozhlížím po různých přípravcích, které holení dokážou oddálit. Letos už jsem vyzkoušela spoustu produktů (o nich zase příště) a jedním z nich byl právě tento depilační krém od Avonu.



Popravdě řečeno jsem k němu přišla jako slepý k houslím a nikdy bych si ho sama od sebe nekoupila. S podobnými krémy mám velmi špatné zkušenosti a je úplně jedno od jaké značky byly. Bohužel ani tento Avoňácký není výjimkou.

Začneme pěkně od začátku. V příbalovém letáku je uvedeno, že by se měl nechat působit tři minuty. Nanesla jsem si ho přiloženou špachtličkou, s kterou to ale bylo o nervy. Jelikož se krém nedal nanést v souvislé vrstvé ale špachtlička do něj pořád dělala různé rýhy. Už toto mě od dalšího případného nákupu odrazuje, jelikož žiletkou si nohy oholím daleko rychleji. Navíc pokud Vám nanášení bude trvat tak dlouho jako mě, nejste schopni nechat krém působit 3 minuty. Když začnete nanášet krém na jedné noze a než nanesete i na druhou tak na první části už Vám to stejně působí dýl jak tři minuty. Takže nevím, od jaké fáze bych si měla čas stopnout. Další věc co se mi opravdu nelíbí je příšerný smrad. Smrdí to, jako kdyby jste si chlupy odbarvovaly.

Po uplynutí doby působení (nechala jsem působit daleko dýl a nic se mi s kůží nestalo) jsem otočila špachtličku na odstranění krémů určenou a krém jsem si z nohou setřela. Řekla bych, že s krémem jsem setřela tak 40% chloupků a další tam vesele zůstaly. Tož jsem se zalekla a řekla jsem si, že v žádným případě si po tomto mučení mích čichových buněk (i všech ostatních) nenechám, žádné zbylé chloupky líbit. Vzala jsem si houbu na sprchování (takovou tu klasickou, co mají všichni a dává se do každé sprchové Vánoční sady) a s ní jsem si po nohou (s vyvinutím většího množství síly) přejížděla. To mi pomohlo a nakonec mi na nohou zůstal jen občasně nějaký zbloudilý chlup.

Mám velmi citlivou pokožku a krém mi s ní vůbec nic neudělal, žádné zčervenání ani svědění pokožky jsem nezaznamenala, takže z téhle strany pohledu je krém určitě dobrý, ale to je tak asi celé.

I když nakonec krém účel splnil, tak za tu práci kolem toho a za ty peníze co stojí (cca 130,-Kč) určitě nestojí. Já bych si ho nepořídila, a kdybych ho měla zase někde dostat, tak ho raději někomu daruji.

Dávám jednu hvězdičku, za to, že chlupy jsem sice nějakým způsobem odstranila (i když po použití žiletky mám nohy daleko hladší) ale to je tak asi všechno.


A co vy? Máte zkušenosti s depilačními krémy?

Teress


úterý 16. července 2013

Jak to bude s tím řízením?



Nikdy jsem si nemyslela, že ze mě bude nějaký super řidič. Zatímco všichni, hned jak jim bylo osmnáct, utíkali do autoškoly, já jsem nic takového nikdy neřešila. Radši jsem si někde dala pár panáků, než abych dělala ostatním řidiče, jak to taky tak nakonec bylo.

zdroj
A pak přišel Božský a začal mě do autoškoly tlačit….a tlačil…a tlačil…až jsem se tedy přemohla a šla si dělat řidičák.

V autoškole ze mě měli očividně radost. Jak funguje nějaký motor a spojka to si asi po pár hodinách řekli, že to budu muset pochopit v autě a poslali mě na jízdy. Jak já jsem se tomu bránila. Asi jsem si myslela, že dostanu řidičák, bez toho aniž bych seděla v autě:)

Když už jsem se naučila nějaké základy, vyrazili jsme k mé nelibosti na silnici. A tam se ze mě stal úplný pirát silnic. Jezdila jsem s větrem o závod a to celých 20km/h. Navíc jsem se neuměla ani pořádně rozjet, takže pokud jste někdy před dvěma lety potkaly v Brně někde na křižovatce červenou Kiu, která se snažila odjet, ale pořád nic, tak se Vám zpětně omlouvám.

Instruktory jsem měla dva a oba dva na mě „něco“ zkoušeli. Přišlo mi to jako strašné klišé, ale pokud jim tam chodí holky, které se k něčemu uvolí, vůbec se nedivím, že to zkouší. Jednomu jsem řekla, že spát s instruktorem autoškoly je stejné klišé jako když holka spí s fotografem co ji fotí a měla jsem pokoj. Každopádně pokud chcete kontakt na autoškolu, kde můžete řešit úplně jiný věci než je jízda v autě, můžu Vám dát kontakt.


Řidičák jsem nakonec s odřenýma ušima udělala a na dlouhou dobu to byla moje poslední zkušenost s řízením auta.


A co Vaše zkušenost s autoškolou? Těšili jste se na ni? Šlo Vám to?

Teress

čtvrtek 11. července 2013

3. Giveaway – tentokrát jde o nehty



A je tu slíbená giveaway. Tentokrát hrajeme o dva laky a polepky na nehty. A čím se vůbec lakujete teď na léto. Já jsem včera vyzkoušela třpytkatý lak co byl v SenzaBoxu a vypadá celkem dobře (nad očekávání).


Pravidla jsou stejná jako minule, takže si užijte soutěž a přeji Vám všem hodně štěstí.



Podmínky:

1.       Podmínka je jedna jediná, abyste mohli být zařazeni do soutěže, musíte do komentáře napsat svůj e-mail, nebo nějaký kontaktní údaj.

2.       Sledovat nemusíte nic, ale neříkám, že to nebude výhoda. Takže, pokud chcete, sledujte přes gfc nebo fcb, hlavně si to napište do komentáře.

3.       Soutěž můžete samozřejmě i sdílet, kdekoliv budete chtít (také si napište do komentáře)

4.       Pokud uvidím na svém blogu zvýšenou aktivitu v komentování článků, máte výhru téměř jistou.

8. 8. 2013 Ukončeno!!! Vyhrává Lucie Zábranská z blogu papadjou.blogspot.cz. Gratuluji a s Vámi ostatními se těším u další Giveaway, která tu zase bude co nevidět.)

středa 10. července 2013

Smetanový nanuk s meruňkami



Konečně je zase teplo. Miluji léto a všechno kolem toho. Skoro každý večer si s Božským zajdeme na točenou zmrzlinu, ale když nám to náhodou nevyjde, máme v mražáku vlastní nanuky. A můžu Vám s klidným srdcem říct, že jsou rozhodně lepší než ty z obchodu.






Suroviny:
Meruňky, 2 lžíce moučkového cukru, sýr žervé natural, bílý jogurt, citronová šťáva


Meruňky jsem nakrájela na malé kousíčky a smíchala je s cukrem. Sýr, jogurt a citronovou šťávu jsem vyšlehala ručním šlehačem na hladký krém. Pak už stačí jen obě hmoty přesunout do formiček na ledňáky a dát do mražáku zmrazit.


Takových různých ledňáků si můžete udělat plno, stačí jenom nápad. Moje mamka například mrazí dětskou přesnídávku a musím říct, že je to také moc dobré.

Dobrou chuť


Teress

neděle 7. července 2013

Bioderma Sensibio




Bioderma Sensibio Mask

Maska, která je určena pro citlivou a podrážděnou pokožku. Měla by hydratovat a zklidňovat. Pleť by po použití měla být odolnější proti vnějším vlivům a neměla by být napnutá. Je hypoalergení a bez parfemace. To vše slibuje výrobce jen za 435,- Kč, ale je tomu opravdu tak?
Já jsem masku začala používat v zimě, když jsem měla přesušenou pleť a to až tak moc, že se mi na ní  dělaly stroupky a pěkně to bolelo. Sháněla jsem v té době už prakticky cokoliv, co by mi pomohlo, takže jsem byla ochotná za záchranu mé pleti, dát i větší částku peněz.

Po prvním použití jsem nezaznamenala, žádné změny. Byla jsem naštvaná, že jsem vyhodila tolik peněz za nic. Ale používala jsem masku dál, dvakrát týdně na deset minutek. Maska se vždy skoro celá vsákla do pleti, takže jsem přebytek jen utřela vatovým tampónkem. Asi po čtyřech použitích jsem zaznamenala opravdu změny. Pleť jsem neměla tak vysušenou. A to jsem po použití masky nepoužila ani, žádný hydratační krém, protože prostě nebylo potřeba. A na dotek byla celá pleť tááák jemná. Opravdu jsem byla účinky masky nadšená.

Teď v létě až takovou hydrataci nepotřebuji, takže masku si zatím kupovat nebudu, Ale na zimu si ji zřejmě znovu pořídím i za tu nemalou cenu.

Maska si zaslouží plný počet hvězdiček.




Micerální voda pro normální až smíšenou pleť Sensibio H2O


Na to až vyzkouším tuhle všemi opěvovanou micerální vodu jsem se obzvlášť těšila. A o to víc jsem samozřejmě byla zklamaná. Micerálka je určena pro citlivou pleť, dokonale čistí, zmírňuje pocity pálení a podráždění pleti. Neobsahuje parabeny a je bez parfemace. (výrobce)

Její odličovací účinky jsem zaznamenala na fotografiích, a i když bych její odličovací schopnosti zařadila mezi horní polovinu odličovadel, neodličuje zase úplně 100%. Navíc po jejím použití mě pleť jemně lepila, i když se mi zdála hladší a vyhlazenější. Jako největší pozitivum vidím to, že neštípe do očí. Což mi hodně odličovacích přípravků dělá.

Na srovnání jejich odličovacích účinků jsem použila odličovací olej od Saloosu. Fotka je po třech přetřeních vatovým tampónkem. Snažila jsem se odlíčit voděodolnou řasenku a voděodolnou tužku na oči. Jak je z fotografií zřejmé olej od Saloosu měl větší úspěch. Nakonec ale musím říct, že oba dva odličovací přípravky mi ruku odlíčily.
Boj Bioderma x Saloos.


tužka na oči, řasenka
Micerálka po třech přetřeních tampónkem. Řasenka skoro celá pryč, tužka na oči odolává.

Znovu, tentokrát Saloos.

Po třech přetřeních tampónkem s olejem od Saloosu je skoro vše odlíčené.

Micerálka stojí kolem 200,-Kč za 250 ml. Já si ji znovu zřejmě nepořídím, protože mě opravdu až tolik neoslovila, zase na druhou stranu ji toho nemám moc co vytknout. Splňuje všechno co splňovat má, jenom za mírný pocit lepení pleti strhávám jednu hvězdičku.




A co vy? Máte nějaký oblíbený přípravek od Biodermy? Já teď přemýšlím nad opalovacími přípravky.


Teress

úterý 2. července 2013

Letmo OC LETMO








V květnu bylo v Brně u hlavního nádraží otevřeno nové obchodní centrum Letmo. I když jsem se tam pořád chystala zajít, abych tenhle obchoďák viděla i jinak než zvenku, nemohla jsem se tam kvůli časové vytíženosti dostat. Až ejhle, jednoho „krásného dne“ (ve skutečnosti bylo fakt hnusně) jsem se tam s Božským vypravila. Myslela jsem si, že tam utratím pár penízků a půjdu domů. Ale nebylo tam opravdu za co utrácet. Navíc mě to tam přijde pěkně prázdný…kde nic tu nic… Nějaká lékárna, která je ve městě na každém rohu, občerstvení = samí Vietnamci, kteří jsou taky po celém středu města. A výdejna Parfums.cz, která se přesunula z Šumavské. Jo, od Parfums si občas něco objednávám, ale popravdě řečeno na Šumavskou jsem to měla asi o deset minut cesty blíž:).

V Letmu můžete mimo jiné najít DM drogerii, Interspar, trafiku, Sea food, pekařství Makovec, směnárnu, Zoot, Su Sushi, 5D kino (minikino s velkou frontou:)). A „spoustu“ dalších nezajímavých obchůdků. Za mě teda velkej propadák a zřejmě tam nebudu mít důvod chodit. Ale snad se to zlepší a zanedlouho tam budou pořádné obchody, do kterých stojí za to jít. Teď se ale raději projdu a zapadnu do Vaňkovky, kde je přece jenom něco pořádného k sehnání.

Jediné co se mi na Letmu opravdu líbí je ta budova jako taková. Líbí se mi tady ty moderní stavby a jsem pro to, aby jich bylo co nejvíc. Vzhledem k tomu, že tam byla před tím jen vyhořelá díra a smrdělo to tam všude bezdomovcama je to teď dobrý průchoďák.

A co vy říkáte na Letmo? Už jste tam taky byli a nebo jste ještě pomalejší než já:)?


Díra, která prochází všemi patry Letma.

Výhled na brněnský mrakodrap,  který měří 111m.





Teress

pondělí 1. července 2013

Grilujeme ryby



Mám moc ráda ryby a na grilu jsou nejlepší. I když na grilu mě chutná snad všechno i to co normálně nejím. Letos jsem zatím grilovala jen dvakrát, ale určitě to napravím.

Naposledy, když jsme byli na chatě, bylo zrovna moc hezky, takže grilování bylo zaručeno. A když jsme zjistili, že ve vesnici je rybárna bylo i jasné co na gril hodíme. Odvážně jsem se vydala s Božským a mamkou do rybárny. Pán prodával kapry a pstruhy. Já kapra nesním, každý rok na Vánoce se o to pokouším, ale pořád na tu jeho chuť nemůžu přijít. Takže bylo jasné, že vezmeme pstruhy. Pstruha jsem neměla ani nepamatuju, takže už jsem ani nevěděla jak chutná. Pánovi rybářovi jsem tedy oznámila, že bych si přála čtyři pstruhy, on odběhl a přiběhl s kbelíkem, v němž se pstruzi plácali.

Mozek mi pracoval na plné obrátky… To nám jako dá živý ryby? Co s něma jako budeme dělat? Ani jsem nepostřehla, že pán vzal do ruky klacík. Postřehla jsem však první ránu a už jsem byla otočená a litovala chudinky rybičky. Taková hrozná smrt. Ach jo.

Na chatě Božský musel povinně odřezat pstroužkům hlavy, protože já bych se na ně nedokázala dívat. Ale i tak mi jich bylo strašně líto. A teď když to píšu tak mi to přijde ještě víc morbidní, než to ve skutečnosti bylo J

Každopádně nakonec mi moc chutnali, ale je docela jisté, že do rybárny budou chodit větší odvážlivci než já. Já jsem prostě moc přecitlivělá.

A na závěr mám pro vás osvědčený recept na grilování ryby. Sice jsme tak vždycky dělali makrelu, ale já myslím, že má využití i pro jiné druhy ryb.

Suroviny:
Čerství kopr, sůl, pepř, česnek, citrón, ryba.

Do bříška ryby dáme sůl, pepř, nasekaný česnek a hodně kopru. Nemusíte se bát a šetřit s ním. Já vždycky vezmu větvičku kopru a vložím ji tam celou, žádné sekání ani nic takového. Rybu zamotejte do alobalu a položte na gril. Grilujeme cca 15 min z každé strany. Podáváme pokapanou citrónem. A můžete si vybrat, jestli kopr uvnitř sníte nebo ne, já si ho vytahuji ven. Protože veškerá chuť z něj se nasákne do ryby a samotný kopr je skoro bez chuti.



Už jste letos grilovali? A co máte nejraději na grilu?

Teress