čtvrtek 27. listopadu 2014

Několik důvodů proč si zamilovat Vánoce

Milí čtenáři, dnes tu mám pro Vás šest důvodů, proč si Vánoce prostě zamilovat.


1. Můžete si dát kdekoliv svařák a to klidně v pravé poledne. Nikomu to nepřijde divný (vždyť Vám je přece zima). Samozřejmě, že se k tomu hodí nejlépe Vánoční trhy, na kterých máte možnost dát si svařák vždy v jiném stánku, takže prodavač se na Vás nebude dívat divně, že si během půl hodinky dáváte už třetí.
2. Když utratíte spousty peněz za různé vánoční ozdoby v záchvatu šílenství udělat z bytu, co možná nejvíc nazdobený a vánočně vypadající (nejlépe i světélkující) kýč, nic se neděje. Kdy jindy do toho jít než o Vánocích?

3. Když si budete v hromadné dopravě zpívat: "Vánoce, Vánoce přicházejí..." nebudete vypadat tolik bláznivě, jako když si stejnou píseň prozpěvujete v červenci.

4. Všechny diety se začínají držet až od Nového roku, takže teď je ten pravý čas sníst krabici cukroví, vypít litry horké čokolády (dodržuji poctivě celou zimu) a s nohama nahoře koukat na vánoční filmy (tipy na vánoční filmy najdete zde, klik).

5. I když doma pálíte miliony svíček (s největší pravděpodobností bez pochopení Vašeho drahého muže), zřejmě nevyhoříte.

6. Kdy jindy můžete dát Vašemu muži trenýrky se svítícím sobem?

I když jsou všechny výše zmíněné důvody faktem, pravdou je, že na Vánocích vidím spustu krásných věcí. Vím že pro hodně lidí je to hektické období, lítají po obchodech ve snaze najít ty nejlepší (a co možná nejlevnější ) dárky, pečou kupu cukroví, běhají po domě s prachovkou a leští okna aby je náhodou někdo nepomluvil. Já mám vždycky jedinou starost a to pořídit si vánoční stromeček, protože bez něho je to opravdu divné. Také kupuji dárky, také peču cukroví a uklízím. Ale nezbláznim se z toho, že mám napečený jen jeden druh cukroví a na oknech šmouhy. Umývat okna v zimě je stejně bláznovství. Vždyť venku je pěkná kosa.
Jak jste na tom Vy moji milí čtenáři? Máte rádi Vánoce! Jestli ano, tak co na nich máte rádi? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)