neděle 10. května 2015

Sleva 15 % pro Vás do e-shopu s BIO kosmetikou

Krásnou neděli moji milí čtenáři. Dnes tu pro Vás mám velmi krátký a informativní článek.

Už jste někdy slyšeli o Apiteriapii? Já donedávna ještě ne. Vlastně ani teď z toho nejsem moc moudrá. Prakticky jde o léčbu pomocí včel a jejich produktů. Samotné včely nás asi těžko vyléčí. Ale například med je zdraví, to je známá informace. Dokonce je lepší na kašel slupnout lžíci medu než kapky z lékárny (nějak to oblepí bacily v krku a rychleji se vyléčíte).

Když ale zapomeneme na med, existují i další léčivé produkty jako je například propolis nebo pyl, což jsou antioxidační složky, které zvládnou působit i proti známkám stárnutí. Proto není žádným překvapením použití těchto složek v kosmetice. A nejlépe zrovna v BIO.



Měla jsem možnost přičichnout si k této kosmetice a to k nočnímu krému, dennímu krému a k séru Accorelle, kterou můžete získat na e-shopu www.mojebiokosmetika.cz. Na neštěstí jsem měla od každého jen dva mililitrové vzorky, takže žádný větší závěr dělat nemůžu. Vím jen, že noční a denní krém krásně voní, hydratuje a nevysušuje. Ale jaké by měli účinky při delším používání opravdu nevím. Sérum je oproti krémům vodnatější (tak jak to mívají séra ve zvyku), ale kupodivu voní (v mém případě spíše nevoní) jinak než krémy.

Jak už jste asi vycítili, o těchto krémech Vám toho moc neřeknu, ale tentokrát máte možnost vyzkoušet si je sami. A nejen tyto krémy. Můžete si pořídit cokoliv, na co máte chuť a to se slevou 15% na e-shopu www.mojebiokosmetika.cz. Pro získání slevy zadejte při objednávce kód BLOGERKY.


Krásný zbytek víkendu,
Teress

Tento článek byl napsán pro Blogerky.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)